VYCHYTÁVKY

28. srpna 2008 v 19:51 | P.Valentová

Kukuřičná mouka je vhodnější na vaření, obalování a zahušťování omáček.
Kukuřičná polohrubá mouka je dobrá na obalení šťavnatých jídel řízky z masa,
cuket, patizónů.
kukuřičná polohrubá mouka je vhodná na vysypání forem při pečení, protože nehořkne.
Kukuřičná hladká mouka je chutnější na obalení řízků ze sýru.
Jíška je chutnější z rýžové mouky než z mouky kukuřičné hladké.
Unimixu dáváme méně než je uvedeno v receptu, nahrazujeme-li jím jinou mouku.

JÍŠKA
Do rozpuštěného másla vmícháme rýžovou mouku a smažíme do zlatova. Do omáček a polévek dáváme jíšku nakonec a necháme minimálně deset minut povařit.
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama